Om webbplatsen

Webbplatsen taurin.se drivs av David Eriksson. För frågor eller kommentarer om denna webbplats, skicka e-post till david.eriksson at taurin.se

Det går också bra att använda forumet!

45 reaktioner till “Om webbplatsen”

 1. @Dario

  Om du berättar vart i Sverige jag kan få tag på den så ökar chansen att den kommer med här på taurin.se!

 2. @Energy drinker

  Tack för tipsen, jag ska hålla utkik efter dem! Jobba på med er webbplats och missa förresten inte mitt purfärska inlägg i bloggen här!

 3. @Nipp3

  Tack för påminnelsen! Jag har bara en sådan burk från USA, jag får skaffa en svensk också så att jag får rätt siffror på ingredienserna…

 4. Vi har börjat sälja pimpjuice i Stockholm.
  Försäljningen går väldigt bra och hoppas på att komma ut i landet snart.

  mvh sasan

 5. Jag saknar den mest extrema energidrycken på eran lista: Spike Shooter, en burk på 250ml innehåller 300mg koffein.

 6. @Markus

  Hej! Vart kan man få tag på den? Jag hittar ett par webbplatser som kallar den för “sportdryck” men det är väl inte riktigt sant?

 7. Den finns att köpa på gymgrossisten.com. Och det är en Energidryck. Jag tycker den är överlägsen alla andra energidrycker som säljs i Sverige.

 8. pimpjuice finns runt solna, västerort och vissa affärer i stan.
  vi handlarna tar in den nu och finns snart på deras hylla.
  7 eleven tar in den efter nyår.
  andra städer: linköping, uppsala, västerås, bålsta och södertälje finns de pimpjuice…in o testa produkten
  utmärkt för den som idrottar…ingen kolsyra som stör magen…och utmärkt och grogga med…kolla in //www.pimpjuice.se sen under fun och drinkar.
  tips grogga med jäger oj oj oj

  neongröna färgen och smaken…säger bara gott o snyggt

 9. Såg att ni frågade efter var man kunde köpa white tiger. Jag har sett den på coop och ica maxi. De har den även på gymet 24/7 såg jag förra veckan.
  Mycket god om ni frågar mig.

 10. Det saknas en energidryck som säljs på Citygross i Hyllinge, den heter X-race, koffein 32mg Taurin 0,4. Denna produkt finns även att köpa som 1 liters plast flaska, den fanns att köpa på Ö & B för ett par månader sedan men den är nu borttagen ur deras sortiment.

 11. @Åhlund

  Du har helt rätt. Monster Ripper har fått låg prioritet eftersom att jag tycker att den är så äcklig, och av NOS så är jag nöjd att ha den burken jag har och så får jag ta de andra varianterna när jag får tag på dem. Jag ligger så mycket back med uppdateringar (se listan längst ned på //www.taurin.se/energidrycker/) så att jag kommer inte anstränga mig att skaffa fler energidrycker på ett tag nu… 🙂

 12. Hittar inte den estniska energidrycken DYNAMI:T.

  Koffeinhalt 26mg/100ml.
  Taurinhalten inte angiven separat enligt vad jag kan se/förstå.
  Talas om karamell taurin.

 13. Jag ser att der saknas den sunda energidryck A.C.T. som kan köpas via internettet på //www.drinkact.se och var du ochså kan få skickat en provpaket med 3 dagsportioner för enbart 24 kr. till proto. De lovar No crash, långtids (4-8 timmar) hållbara resultater. Ingan koffien, mycket liten sockar och leveras i 15g portionsposar med 30 styck för 265 kr. inkl. moms och porto inom Sverige.

 14. Rasta Star kommer ut till butikerna runt midsommar. 🙂 Börja fråga din närmsta kiosk efter den, så kan du köpa den till midsommar.

 15. Rasta Star finns i Linköping, Örebro, Visby, Kalmar, Öland, Eskilstuna, Västerås, Skärholmen, årsta, bredäng m,m

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *