DARKDOG kommer i 500 ml-burk också!

Jag skrev till Mathias Pettersson och frågade om aktuell status för DARKDOG (det ska tydligen skrivas så) och fick följande svar:

Nyhet för dig/er: Vi kommer ej lansera DARKDOG på glasflaska som planerat, utan vi släpper ut 250 samt 500 ml burkarna först. 1l samt 1,5l PET flaskor kommer även till Sverige för försäljning på främst konserter & events som Sweden Rock, Hultsfred mm..

Vi kommer att få hem vår första stora sändning med de “Svenska” burkarna i mitten/slutet April. Tyvärr så är inte distributionsnätet helt klart så vi kan tyvärr inte säga när den dyker upp i handeln. I dagsläget har vi utländska burkar i lager, om någon är sugen på att smaka DARKDOG redan nu så kan vi tänka oss att sälja fåtal till de som är beredda att betala frakt.

Pris för den utländska burken är 15:- plus ev frakt. (normal pris för den Svenska burken kommer att vara 18:- plus pant). Det kommer alltid vara möjligt att beställa från oss direkt genom vår hemsida www.darkdog.nu (DARKDOG kommer i mars månad att släppa ny “världsenhetlig” hemsida där vi givetvis kommer att ha våran svenska avdelning med kalender för events osv..)

Sådana här projekt tar såklart mycket längre tid än vad man önskar, men det verkar ju gå framåt och det är ju trevligt!

9 reaktioner till “DARKDOG kommer i 500 ml-burk också!”

  1. Jag undrar ifall ni vet något datum när det kommer börja säljas igen och vart den kommer börja säljas. Mvh Joppe

  2. Kom precis från Hulsfred, och Dark Dog var inte där, Full strike var officell energidryck på hultsfred i år…

  3. Är sjukt hur dom kan ta så mycket pengar? 15kr/20kr för 25cl.
    Fick precis hem en “leverans” där jag betalade ca 12SEK flaskan för 1,5l.
    Tur man har polare som är i Österrike ibland… 🙂

    // K

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *