Crave bytes mot annan energidryck

Jag fick ett gäng prover av Crave men jag tänkte inte hålla på dem själv utan dela med mig av dem! Det är dock byteshandel: du skickar mig en energidryck som saknas i listan över energidrycker och när jag fått den så skickar jag två paket Crave till dig. Exempel på energidrycker som saknas är Dark Dog och Full Strike. Om du är intresserad, skicka ett e-post till david.eriksson at taurin.se och berätta vad du tänkt skicka. Om jag inte redan lovat bort all Crave och ingen annan redan erbjudit sig att skicka samma energidryck så skickar jag dig min snigelpostadress och väntar på posten!

Uppdatering Jag har fått tag på Full Strike nu. Se kommande inlägg!

10 reaktioner till “Crave bytes mot annan energidryck”

  1. Joakim: Jag har ett inlägg på gång om ingredienserna, men det korta svaret är att Crave innehåller taurin.

  2. Okej, jag kan fixxa green cow, jolt, monster orginal och monster ripper! Kan även dela med mig av informationen ang red bull COLA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *