8 reaktioner till “Jolt Cola?”

 1. Jolt är läsk, definitivt. Jag vet inte hur du definierar energidrycker, men om man har med Jolt måste man ju ha med en del annat också. Powerade, till exempel. Den betraktar jag också mest som en läsk egentligen.

 2. Nej nej nej Jolt är bara en koffeinpackad läsk
  riktig energidryck ska ha fler energigivare än bara koffein

 3. Är man purist så platsar inte Jolt bland energidycker men är man nostalgiker så är Jolt en av de första dryckerna som gav extra energi.

  Jag menar på att iaf i Sverige så är det Dan Ericssons Magic som fick oss att lära känna energidrycker som vi pratar om dem i dag. Om jag inte missminner mig så var den till och med före Red Bull i den form vi i dag förknippar med energidrycker.

 4. Håller med dig om nostalgin gällande Jolt.
  Om Magic kan jag väl säga att de kanske var före kolsyrad RedBull i Sverige, men inte i Europa. Anledningen var att det på den tiden inte var lagligt att sälja taurin på det sättet i Sverige och Magic innehåller inte taurin.
  Magic lanserades 1996 om jag inte är helt fel på det. Var nämligen själv med på en resa till Love Parade det året, som Magic sponsrade för att marknadsföra sin nya produkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *