DARK DOG-intervju!

darkdog

Taurin.se har fått förmånen att göra en intervju med Mathias Pettersson på Pro Vision AB som jobbar med att återlansera DARK DOG i Sverige. Tyvärr så har publiceringen av intervjun dragit ut på tiden, vilket vi vill be både läsare och Mathias Pettersson om ursäkt för, men nu så är det dags! Vi vill också tacka medlemmarna på forumet som hjälpt till med vissa frågor till Mathias.

darkdog-can-250px

Taurin.se: Vilka är Pro Vision AB och DB Scandinavia HB?

Mathias: DB Scandinavia KB är ett dotterbolag till Pro Vision AB. Vi använde oss av DB Scandinavia KB för rättigheterna till DARK DOG eftersom det redan var bildat vid tillfället. Allt har nu flyttats över till Pro Vision AB då det är företaget som kommer att arbete med DARK DOG och eventuellt ytterligare en uppstickare till energidryck 🙂

Taurin.se: Vart kommer man kunna köpa Dark Dog? Kommer den t.ex. först till barer och nattklubbar och ett tag därefter till detaljhandeln?

Mathias: Vi för just nu en diskussion angående releasen, troligtvis så kommer vi först som du frågar att sälja till främst nattklubbar och barer.

Taurin.se: Vilken är den tänkta målgruppen för nylanseringen av Dark Dog i Sverige?

Mathias: Målgruppen vi främst vänder oss till är vanliga killar och tjejer 15-30 år. Som allmänt känt för energidryck kommer DARK DOG att marknadsföras mer inom viss sport och utövande.

Taurin.se: Varför kommer ni till en början sälja Dark Dog i glasflaska och inte på burk?

Mathias: Eftersom vi huvudsakligen kommer att sälja DARK DOG först och främst till barer och nattklubbar så är glasflaskan ett glasklart första val 😉 Tråkig humor! 99% av alla bartenders/ägare vill ha glasflaskor med huvudsaklig motivering; ”Ingen returavgift, snabbare/lättare att öppna och servera”.

Taurin.se: Kommer ni att sälja Dark Dog i några andra varianter än 250 ml glasflaska och burk? Sockerfri?

Mathias: Till en början så blir det den vanliga varianten på 250 ml glasflaska och burk. Troligen så kommer den sockerfria varianten redan till hösten i 250 ml burk. Vi har inte riktigt bestämt oss vilka varianter vi ska distribuera, men jag kan garantera att ytterligare minst 2 flaskor/burkar kommer att dyka upp. DARK DOG har förmågan att skoja till det med ganska fräcka limited editions, så ni får se vad som kommer..

Taurin.se: Vad är det som gör Dark Dog så bra?

Mathias: Ja du, har du inte smakat ;)? Självklart är det smaken sen ett plus är ju den fräcka imagen. Jag tycker att DARK DOG är en mycket balanserad och väl sammansatt dryck, varken för lite eller för mycket. DARK DOG har tilldelats 2st prestigefulla priser för kvalitet och smak. DARK DOG innehåller inga onödiga tillsatser. Ser man till innehållet av en 250 ml burk så är det inget utav ämnena som överstiger 15% av rekommenderat intag. Som vi säger DARK DOG IS GOOD 4 U!

Taurin.se: När drack du själv en Dark Dog senast?

Mathias: Vid lunchtid, kan inte dricka DARK DOG för sent då jag får svårt att sova.

Taurin.se: Tack för att du tog dig tid att svara på våra frågor. Vi ser fram emot att se Dark Dog i affärerna igen!

Diskutera DARK DOG på forumet!

4 reaktioner till “DARK DOG-intervju!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *