Green Cow

green-cow-250pxAtt sälja Green Cow är (eller var?) ett jippo arrangerat av idrottsklubben Hammarby Handboll. Namnet Green Cow är såklart en simpel parodi på Red Bull. På burken står det X-Ray Energidryck, så det är inget snack om saken: det är helt enkelt X-Ray i förklädnad. X-Ray hade knappast varit den energidryck som jag helst skulle vilja ha förknippad med mig själv, min förening eller mitt företag, men det var säkert en deal som var praktiskt genomförbar.

Ingrediensförteckningen på Green Cow är identisk med den på X-Ray och Hustler, vilket bland annat inkluderar 24 mg koffein/100 ml och 0.03% taurin.

En kul grej, men det stannar där.

Diskutera Green Cow på forumet!

8 reaktioner till “Green Cow”

 1. är det bara jag som tycker att dom inte smakar likadant?
  och när jag köpte X-Ray senast så hade den 31 eller 31.5mg koffein /100ml, minns dock att den hade 24 förut.

 2. @MrPontus

  Jag kan erkänna att jag inte gjort någon utförlig analys av hur lika de är till smaken. Det borde jag vara tydligare med ovan. Tack för att du påminde mig om att kolla upp ny koffeinhalt på X-Ray!

 3. Till: Macke
  Från Henke

  Tvärtom för mig, ju sötare smak på en energidryck, ju mer hatar jag den.
  Jag gråter efter att de slutade med Blue Magic…!!! =(

 4. vars kan man köpa green cow ??!??
  vill jättegärna ha tag på denna burk ..
  tack på förhand !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *