Good Night Drink

Good Night Drink är faktiskt ingen energidryck utan en antienergidryck, eller kanske avslappningsdryck är ett bättre ord, men jag tycker ändå att den har sin plats här i bloggen. Jag känner inte till någon annan sådan produkt i Sverige men det finns ett par liknande produkter i USA och Kanada. En av desss Drank, innehåller sömnhormonet melatonin, vilket så vitt jag förstår klassas som läkemedel i Sverige. Det finns också en som heter Slow Cow.

Alla avslappningsdrycker innehåller ämnen som ska ha en lugnande och avslappnande verkan. Good Night Drink innehåller extrakt av lavendel, nypon, kaktus samt valeriana. Den har en mild men distinkt smak och valet att göra den svagt kolsyrad känns helt rätt.

I Sverige så marknadsförs Good Night Drink av TS Innovation, men den går tyvärr inte att köpa ännu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *