På spaning efter NOS Energy

Sebastian tipsade om en energidryck som heter NOS Energy som han hittade hos sin lokala Autoexperten-butik. NOS är ett företag som egentligen tillverkar utrustning för lustgassystem till motorer, och därför säljs också NOS Energy via företag som säljer biltillbehör. Jag har mailat några olika lokala företag i bilbranchen och även Autoexperten i Karlskrona säljer NOS Energy, men den var slut för tillfället. Företaget Motor-Allt i Ronneby erbjöd mig att köpa ett flak om 24 st flaskor för 600 kronor (25 kr/st), plus frakt cirka 80 kronor men riktigt så intresserad är jag inte!

Uppdatering  Det dröjer förmodligen tre veckor innan Autoexperten i Karlskrona får in NOS Energy igen. Även Mekonomen (jag tror det var Ronneby-butiken) kunde ta hem ett helt flak till ungefär samma pris som ovan.

3 reaktioner till “På spaning efter NOS Energy”

  1. På tillbilen.se säljer dom den nyare varianten på flaska (kolla bäst-före-datum om ni tänkt köpa burkar, många har nämligen legat på hyllan hos vissa återförsäljare väldigt länge)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *