Energidrycker på gång

I en kiosk vid af Chapmangymnasiet i Karlskrona så köpte jag energidryckerna Watt och Full Size för ynka sex kronor styck. Kiosken var mycket välsorterad för den som gillar energidrycker; de hade bland annat även Power Point. Bilder och detaljer kommer så småningom!

Nästa gång jag ser en Netto-butik så ska jag köpa deras energidryck Hustler så att den också kommer med i listan här. (Tack Speedad för tipset!)

Full Strike lyser fortfarande med sin frånvaro. Finns det någon mer än Ina som ens sett denna?

Tomas tipsade om energidrycken Bomba och jag har kontaktat den svenska återförsäljaren för att få veta var någonstans som den går att få tag på.

5 reaktioner till “Energidrycker på gång”

  1. Jag har hittat energidrycken Full Strike på en resa jag gjorde, den fanns på Statoil i Uppsala, den var riktigt bra och dessutom en snygg design. Jag är ett designfreak så självklart föll jag för denna burk.

  2. Bomba säljs i två smaker på ICA Focus i Göteborg, mitt emot Liseberg.
    En gul och en blågrön, vill jag minnas. Här på jobbet har vi också en gammal flaska med svart innehåll. Smak okänt, än så länge (ingen vågar prova).

  3. Full Strike finns att köpa i Bålsta på ICA Kvantum, jag varnar dock för smaken – Inte god..
    Däremot är designen fin..

  4. Köpte en Full Strike Black på Statoil i hammarbysjöstad igår.
    Tyckte den var riktigt god, dom hade även en grönbruk som innehöll grönt te, den var oootroligt god!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *