7 reaktioner till “Prover av Crave!”

  1. Hej jag undrar om det var gratis allt i hop att han skickade till dig? behövde du inte betala något alls? :O tex frakt eller nåt sånt..

  2. Har testat Crave i USA, riktigt bra produkt! Den lanseras om ngn dag i Sverige! Jag kommer lätt att både dricka den och marknadsföra den!!!

  3. Hej David!

    Mitt namn är Mahmoud och vi har tidigare mailats angående Crave. Jag blev väldigt upprörd när jag läste på din hemsida att du ger Harvey Segals hemsida som tack för Crave proverna som han skickade till dig. Grejen är att du lovade mig att ge ut min hemsida som tack. Jag förmedlade inte kontakten, utan Harvey är en person i ett av mina led. Jag gav honom ditt namn eftersom han erbjöd att skicka Crave eftersom han kände någon i USA (eftersom den inte hade lanserats i Europa än, då). Men enligt Harvey så ville han “hjälpa” mig. Istället tog han alla personer som jag knutit kontakt med till sitt led (vilket är helt omoraliskt). En av dessa personer är du. Han fick dig att tro att det är hans grej och att du är “skyldig” honom ett tack. Jag har försökt maila honom men han svarar inte längre på mina mail.

  4. @MT

    Tråkigt att du känner dig lurad. Nätverksmarknadsföring verkar vara en hård business! Hur man än vänder och vrider på det så fick jag proverna av Harvey Segal och inte av dig. Jag har redigerat detta inlägg så att det nu finns en länk till din webbplats. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *