Cocaine Cut

Tack waarhammer för cocainen! Glöm inte att titta hans hemsida! Energidryck.nu.

Smak.
Ja detta är alltså den omtalade Cocaine i Cut versionen som inte har samma starka smak och känsla som den vanliga ( jag har provat den också, fast den finns inte på blogen) Denna smakar som den vanliga som smakar typ söt-besk hallon smak med lite C-vitamin smak och en as besk eftersmak. Jag tror dom gjort den vanliga så stark för att dölja eftersmaken. Denna har alltså en jätte besk eftersmak så jag gillar den inte. Cool förg på innehållet men ingen höjdare i smak fast hyffsat okej för 280mg koffein. Måste tillägga att jag öppnade den för en halv timme sen och den är halv nu.
2av5 koffeinberoenden.

Utsidan.
Röd 250 ml burk med texten “Cocaine” i vitt pulver (kokain?) och texten Cut i vänstra hörnet.
Det står även “The legal alternative” som inte har gillats utav Amerikanska föräldrar.
2av5 koffeinberoenden.

slutbetyg 2av5 koffeinberoenden.