Nya Mixxed Up gick inte att panta

“Andy” har rett ut vad systemtekniska skäl betyder. Han skickade följande e-post till taurin.se:

God afton,

Mixxed Up’s två nya smaker är nu tillbaka i sortimentet, vilket du redan vet. Anledningen har berott på att burkarna inte var godkända av Returpack och/eller Jordbruksverket. Burkarna såldes med pant, men gick inte att panta i några svenska automater. En miss från inköp, därför försvann burkarna snabbt ur samtliga butiker. När burkarna väl blev godkända av Jordbruksverket, och också lades till på Returpacks OK-lista, fick de börja säljas igen. Det är alltså detta som är de “systemtekniska skälen”.

//Andy

Tack Andy! Nu är väl detta ändå utrett? 🙂

En kommentar till “Nya Mixxed Up gick inte att panta”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *