Monster Energy!

Hos CityGross och en del MC-butiker så hittar man Monster Energy! Förutom koffein och taurin så innehåller de även Panax ginseng och aminosyran L-karnitin.

Det sägs även finnas “Monster Ripper” och “Monster Khaos” men de saknas ännu i min samling.

11 reaktioner till “Monster Energy!”

 1. Monter Ripper måste ju ses som ett bekräftat rykte på forumet. Jag har den själv. Men Khaos har jag fortfarande inte skådat.

 2. Det finns fler sorter än Original,Lo carb och Ripper 😀

  Det är:
  Khaos
  Mixxd
  Assault
  Hitman
  Java Monster (Monster med kaffe,finns olika sorter av den)

 3. Till energy drinker: det finns till och med ännu fler än dom du rabblat upp. du har monster regular fast i bfc format xxl och xl och utav hitman har du ju hitman, hitman lobo och hitman sniper! sen har du ju även inte nämt något om m-80. i vilket fall som helst så vill jag bara säga att i stort sett är det bara regular, locarb, ripper, khaos, och hitman serien som smakar bra och fortfarande håller sig till monster konceptet.

 4. jag har lo-carb och ripper och originalet och det finns ca 20 olika smaker av monster blandannat monster java är det 10 olika och det finns monster m-80 och monster heavy metal förresten det finns ripper överallt i stockholm / haninge vendelsö i alla godis butiker typ lol haha lätt att få men jag tycker inte om ripper just nu letar jag efter den stora burken heavy metal lika stor som bfc jag köper 2 st 24-pack monster för 420 kr fast 1 st 24-pack brukar kosta 500-600 kr men jag köper billigt på min farsas jobb 15 kr billigare 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *