3 reaktioner till “På ICA Maxi i Kristianstad”

 1. Köpte mig ett flak sådana och de e helt ok bättre än många andra billigare fabrikat rekomenderas starkt, prova gärna powerking Added som innehåller bubbel mängd energi finns på willys Mvh markus

 2. Helt Vidrigt dessa Energidrycker så många som tar dessa på fel sätt !!!

  Taurin samt Gurana innehåller koffein och har man någon defekt på sitt hjärta för ofta upptäcks detta inte i vanliga hjärtkontroller och hur ofta går man till hjärt kontroller som ung??
  Dessa plötsliga hjärtstopp med dödlig utgång kan mycket väl bero på blandannat dessa drycker blandat med sprit eller för stor mängd av det ena o det andra , lägger man till ansträgning med idrott eller att man dansar hela natten för dessa har ju den kända egenskapen att ta bort sömnen !
  mycket enkel ekvation = kan vara farligt för hjärtat så ar finns Varningarna, från forskare, föräldrar , skolor samt Medmänniskor? Det tycks fattas ett suntförnuft och bara kommersialismen får bästämma har vi Verkligen sjunkigt så lågt???

  Sinikka Naumanen författare

 3. Hej Sinikka! Jag uppskattar din uppmaning till försiktighet!

  En pytteliten rättning bara: taurin är en aminosyra och innehåller inte koffein. Taurinet i energidrycker är syntetiskt framställt. Koffeinet i energidrycker är antingen syntetiskt eller från guarana.

  Sedan undrar jag, dricker du kaffe eller te Sinikka? Enligt //sv.wikipedia.org/wiki/Koffein så är det mer koffein i kaffe än motsvarande mängd energidryck. Värt att tänka på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *