Mana Energy Potion

Jag har nyligen provat Mana Energy Potion som distribueras i Sverige av TS Innovation i Nybro. Detta inlägg kommer även följas av test av det otroligt praktiska energipulvret Firestar Energy Booster, antienergidrycken Good Night Drink samt Diva’s.

Mana Energy Potion och syskonprodukten Health Potion har funnits länge på USA-marknaden och tillverkas av Harcos Laboratories. De finns bland annat på ThinkGeek, men de har inte levererat dessa utanför USA och Kanada. Nu när shots av t.ex. Red Bull och Burn blivit vanliga i Sverige så är det inte så konstigt att även dessa mer nischade shots letar sig fram till den svenska marknaden.

Energishots brukar ha en ganska skarp smak och Mana Energy Potion är inget undantag. Den är också lite trögflytande vilket kan vara en nackdel när man ska svepa den! (Det kan också ha varit mitt exemplar, som stått i kylen.)

Förpackningen talar för sig själv, den är verkligen utmärkande. Varje shot innehåller 160mg koffein och en del andra godsaker:

2 reaktioner till “Mana Energy Potion”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *