Nitrous Monster – Super Dry


Hade stor beslutsångest om jag skulle dricka den här eller inte,men det blev så jag drack den imorse 🙂 Den här är relativt ny,släpptes i Augusti i USA endast. Finns i 3 olika smaker men jag kommer bara recensera 2 av dom.Denna och Anti Gravity som kommer upp senare.

Väldigt snygg burk,”Battery Bottle” fast med 355ml.Lika stark som en 473ml eller 500ml Monster Energy. Grön smal burk med ett stort svart Monster “M” som rivs från sidan. Lite sprickor på det gröna. En av dom snyggare Monster,helt klart! 5/5

Helt okey smak,då denna innehåller Nitrogen (Lustgas) blandat med kolsyra.Lite sur med en stark Lime smak.Lustgasen bubblar härligt i munnen och varje gång man sväljer så är det som en bubbla i halsen. Eftersmaken är som Hubba Bubba tuggummi med Lime smak. 4/5