Cocaine – flytande knark?

cocaine-250pxEnergidrycken Cocaine har fått en del uppmärksamhet för sitt namn. Burken som visas här på Taurin.se är privatimporterad från USA och än så länge är den oöppnad!

En 250 ml burk innehåller 750 mg taurin, 100 mg inositol, 50 mg L-Karnitin, 25 mg guarana. När det gäller socker och sötningsmedel så innehåller den gammalt hederligt druvsocker, sötningsmedlet sukralos samt 250 mg ribos (en enkel sockerart).

Koffeinhalten anges inte på burken, men enligt Caffeine Content of Drinks så innehåller en burk 280 mg koffein, dvs 112 mg per 100 ml. Det är 3,5 gånger mer än i t.ex Red Bull, vilket förmodligen är det som markeras på burken med 3,5 tjurhuvuden i en ruta med titeln “Energy Level”..

Diskutera Cocaine på forumet.

2 reaktioner till “Cocaine – flytande knark?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *