Monster hitman.

Tjena nu är jag här idag igen och ska recensera en dryck/shot. Ska recensera Hitman idag då. Usch och tvi.

Smak.
Smakar inte gott! Smakar som oblandad äpple saft. Första klunken jag skulle dricka så hosta jag så fick allting i munnen, halsen och näsan så det brände överallt. Riktigt vidrig, denna var mycket sämre än alla andra shots jag provat förutom health kanske. Den hade en sådan brännande känsla som cocaine ungefär, inte lika stark kanske. Är ni ute efter en god shot, köp inte denna.
1av5 koffeinberoenden.

Utsidan.
Väldigt väldigt fin! Svart bakgrund, silvrigt monster M och ett sikte och texten hitman i grönt.
80ml rymmer denna lilla grymming. Är ni ute efter en snygg shot, köp denna.
5av5 koffeinberoenden.

Slutbetyg 1av5 koffeinberoenden (pga att jag är ute efter smak)