Diskussionsforum

På adressen forum.taurin.se så finns ett diskussionsforum för alla som är intresserade av energidrycker! Välkommen att ge dig in i diskussionerna!

46 reaktioner till “Diskussionsforum”

 1. Tjena.

  Kul att fler har samma udda intresse. Själv har jag haft detta intresse i tio år vilket har gjort att jag samlat på mig endel burkar. Jag har aldrig ansträngt mig i mitt samlande utan har låtit fynden komma spontant. Vilket lett till att jag i det närmaste kommer ihåg var jag köpt varje burk. Allt från Kosovo och Gran Kanaria till S:t Moritz och Niederhein.

  Idag är jag nog uppe i ca 150st olika märken (inte två av samma). Allt från en av de första i 250ml format, Black Booster fram till Burn som är den senaste av de stora i dag.

  Kör hårt och surpla lugnt.

  /Mange

 2. Halloj!
  Vet inte var jag ska skriva detta och orkar inte leta runt.
  Men ville bara tipsa om att det finns massor av olika energidrycker i Australien!
  Finns flertalet olika V och min personliga favorit som är Mother.. Tycker personligen att den smakade godast, var större (500ml) och billigast (10-15kr)..
  Bara ett tips om ni ska till Australien!

 3. Hejsan! Det är kul att vi är flera som har detta intresset:D har sammlat i ca 2 år och har samlat på mig ungefär 140-150 burkar (inga dubletter). Har köpt många av burkarna utomlands som t.ex Australien,USA,Tyskland,Makedonien osv.

  MVH: Alex

 4. Haha trodde jag var den enda som satt på en 100 burkar plus samling. Roligt att hålla koll på marknaden och alltid lika kul när en ny lanseras eller hittas. Monster har blivit väldigt stor här i Gbg nu senaste månaden. Tycker inte om smaken speciellt men gillar storleken och designen. Hade avrt kul med bilder från allas samlingar!

 5. Hej,
  Jag blev bjuden på en energidrink som hette Verve av en kille som jobbade med den. Dom säljer den inte i butik och jag undrar om någon här vet vart man kan köpa den?

  Mvh Anna

 6. Tja! 😀 , samlar på energi drycks burkar har inte så många bara samlat i typ 2månader så jag har bara typ 20-30st så jag undrar ifall någon säljer burkar? 🙂
  Isåfall kontakta mej på: [email protected]

 7. Hejsan jag är 12 år gammal och samlar på energidrycker jag har letat riktigt mycket efter enrgidrycker och nu har jag sammanlagt hela 72 energidrycker OBS att några e från Turkiet. Om ni har ett tips på några energidrycker som finns i Malmö eller någon annan by nära trelleborg.

  PS. Jag dricker inte energidrycker dagligen jag drycker kanske högst 3 250 ml burkar i månaden:D

 8. Jag har också ett tips på några X-Ray sorter i Trelleborg på ÖB (ÖverskottsBolaget) där finns det två X-Ray sorter med juicer i och en X-ray sort met cola i:D

 9. Tjenix alla Energy samlare 🙂

  Om det är någon som saknar någon av följande monster energy till sin samlig är de bara höra av er 🙂

  Monster Khaos 500ml
  Monster Export 250ml
  Monster ripper 250ml
  Monster hitman Shot

  Hör av er på gruppen ” Vi som älskar Monsterenergy ” @ Facebook
  Eller [email protected]

 10. tjena! jag undrar om någon kan skaffa nos energy drink till mig.
  jag har bara nos på flaska 330ml. om ni kan så mejla gärna till mig med pris och detaljer.
  letar också efter battery
  jag har vanliga battery och battery stripped (röd text)

  MVH// Jonathan min mejl är [email protected]

 11. hej entusiaster!

  Jag och en kollega här i Norge har jobbat ett tag med att ta fram en ny energidryck som vi snart ska börja leverera till återförsäljare (vi har redan säkrat några köpare i bl a Polen och Belgien ;)). Vi håller på med lite marknadsföringsarbete nu som t ex hemsida och sånt.

  utan att säga för mycket så har vi lyckats maxa vissa ingredienser av innehållet (vissa bra grejer ;)) och det tror vi kommer ge en bra fördel för oss.

  Vi funderar lite på nått bra namn och tänkte att man kanske kunde ha en tävling här? 😀 om ni kommer med förslag så ska vi spara det och sen kanske vinnaren kan få ett par flak eller nått.

  Vi har tänkt oss något som är lite skiljande från vad som finns på marknaden idag, så sätt på er tänkarhattarna 😀

  Hoppas vi får några bra förslag så kan vi ju ta det därifrån sen.

  Hej då! /Tobban

 12. Har en son som verkligen gillar energidrycker – och av olika skäl tror jag att taurinet i dem är bra för just honom. (Han har en sjukdom som påverkar ämnesomsättningen.) Däremot får han i sig socker så att det räcker och blir över ändå.

  Finns det någon energidryck med högt taurininnehåll som inte är fullt så söt som t ex Red bull? (Sötningsmedel är inte ett förstahandsalternativ, hellre då en med riktiga sockerarter.)

  Koffeinhalten får dessutom gärna vara lägre än i de flesta energidrycker, men det är inte lika viktigt i sammanhanget.

  1. @En mamma: jag kan inte komma på någon energidryck som inte innehåller antingen socker eller sötningsmedel. (Det finns också med bådadera!)

   Dock finns det “rent” taurin att köpa, och det finns som ingrediens i olika sorters kosttillskott. Detta är då avsett för personer som tränar, så kolla t.ex. //www.gymgrossisten.com/ och liknande butiker.

 13. Hello,
  interesting site but i don’t speak swedish !!
  Any english version.
  JiM 88
  Belgium

  1. Sorry JiM but this is in Swedish only, but let me know if you want to get in touch with some serious Energy Drink collectors in Sweden!

 14. Min kusin och hans kompisar har samlat i några år nu och har runt 1000st olika. har precis börjat så har bara 35 olika. något tips man kan köpa?? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *