NAN 1 – Allt och lite till men utan koffein

nan1-250px

Uppdatering April, april!

NAN 1 är en icke kolsyrad energidryck fullspäckad med vitaminer och aminosyror. Precis som många energidrycker så innehåller den taurin och inositol, men även L-karnitin (som NOS Energy) och kolinbitartrat (som Shark Energy). NAN 1 är sötad med maltodextrin (som Magic) samt med laktos (mjölksocker).

Det kan vara värt att nämna att NAN 1 är den enda energidrycken på taurin.se som är baserad på mjölk, saknar koffein och ska värmas istället för att kylas innan man dricker den, men med alla andra ingredienser så har den ändå en självklar plats i listan över energidrycker. Priset 7,95 kr för 200 ml får väl anses okej.

Se nedan för en komplett ingrediensförteckning. Är den inte imponerande?

nan1-innehall-600px

4 reaktioner till “NAN 1 – Allt och lite till men utan koffein”

  1. Såg den här på Ica idag. Den finns verkligen. Men jag räknar den knappast som energidryck 😛 Såg en NAN2 också, men la ingen vikt i att läsa innehållsförteckningen på den.
    “Modersmjölksersättning” Haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *